Vraag gerust een offerte aan!

Welkom bij Multi-Trans!

Als vooruitstrevend bedrijf richten wij ons op substantiële groei en service op maat!

Dedicated Transport Services

Express & Sprint

Multi trans biedt Dedicated Transport services aan, dit is een transportvorm waarbij het voertuig exclusief wordt ingezet voor een specifieke opdracht of voor een specifieke opdrachtgever.

Er zitten dus geen zendingen bij met andere bestemmingen. (geen mixed-load)

Onze missie is om zo snel mogelijk, binnen het halfuur na de bevestiging van een opdracht staat onze koerier klaar om de goederen op te halen.

De Europese wegen hebben immers geen geheimen meer voor onze koeriers. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij Multi trans ook als het snel moet gaan zorgen de koeriers voor een glimlach en een correcte afhandeling.

In cruciale situaties zijn onze chauffeurs onmiddellijk voor onze klanten op de baan. Dankzij onze flexibiliteit hoeft de klant zich geen zorgen meer te maken, dus bij multi trans  kom je nooit meer voor verrassingen te staan.

Dedicated transport is één van onze grootste troeven. Dankzij ons uitgebreid wagenpark voorzien wij altijd de juiste oplossingen voor zowel grote als kleine vracht. Voor Multi-trans  is geen enkele zending te groot of te uitdagend. Naast een snelle levering zorgen we ervoor dat alles veilig verloopt. Wij zorgen voor de juiste oplossingen naar de noden en wensen van de klant.

Dedictated ADR Transport – Dangerous goods

Multi trans vervoert gevaarlijke stoffen of Dangerous Goods dit Nationaal als internationaal.

ADR is de afkorting van Accord européen relatief au transport international de marchandises Dangereuses par Route.

ADR Colli is kortgezegd de wetgeving waaraan elke chauffeur en voertuig moet voldoen om gevaarlijke stoffen te mogen vervoeren.

ADR- Dangerous Goods Certificaat

Chauffeurs moeten wettelijk gezien in het bezit zijn van een ADR-Certificaat of een hebben genoten van een ADR-Awareness training. Het spreekt voor zich dat onze chauffeurs altijd de nodige getuigschriften en certificaten behaald hebben. Is het getuigschrift na vijf jaar vervallen? Dan zorgt Multi trans ervoor dat de chauffeur het opnieuw kan behalen. Hij volgt dan de basiscursus waar verschillende onderwerpen aan bod komen waaronder:

  • de algemene voorschriften
  • de belangrijkste gevaarstypes
  • veiligheidsmaatregelen
  • markeringen en etikettering
  • informatie rond milieubescherming


Onze voertuigen worden voorzien van de nodige etiketten en de oranje signalisatie. Aan boord moeten de vervoerdocumenten aanwezig zijn. Daarop staan alle gevaarlijke stoffen vermeld, in sommige gevallen dient er een SDS aanwezig te zijn (Safety Data Sheet) van het product.

 

Daarnaast moeten ook het verpakkingscertificaat, de schriftelijke richtlijnen rond goederentransport en een identiteitsbewijs van de chauffeur binnen handbereik zijn. Onze voertuigen voldoen aan de meest recente verplichtingen rond het vervoer van ADR- Dangerous Goods.

 

Veiligheid voor onze medewerkers, klanten en het milieu dragen we hoog in het vaandel bij Multi trans. We zijn dan ook op de hoogte van de meest recente voorschriften rond ADR Transport en scholen ons bij waar nodig.

 

Doordat we veiligheid hoog in het vaandel hebben worden de koeriers voorzien van de nodige PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen) aangezien we gevaarlijke goederen vervoeren. Door de jaren heen heeft Multi trans een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van het transport van chemische stalen ( LQ of ADR 1.1.3.6. ).
Onze vakmensen weten door hun opleiding en ervaring perfect wat ze doen, de transporten
gebeuren volgens alle wettelijke voorschriften en in de meest veilige condities o.a. in
speciale transportkisten (UN-boxen).

Dedicated Pharma transport

Multi trans is ook actief in de distributie en snel transport van medical devices. Gesteriliseerde operatietools en prothesen zijn medische hulpmiddelen dat we snel en veilig vervoeren.

We verzorgen ook spoedtransport van medische hulpmiddelen en apparatuur aan de operatiekwartieren van diverse ziekenhuizen over gans Europa. Dankzij het medisch transport kunnen chirurgen en dokters de geplande behandelingen en operaties feilloos uitvoeren.

Om het medisch transport in goede banen te leiden is een goede organisatie van groot belang. Door onze expertise zorgen wij dat alle medische hulpmiddelen precies op tijd en op de juiste plaats worden afgeleverd. Betrouwbaarheid dragen we bij Sprint immers hoog in het vaandel.

SNEL TRANSPORT GOEDEREN EN DOCUMENTEN

Wij vervoeren alle mogelijke goederen en documenten die nood hebben aan een snel, veilig en zorgvuldig transport.

Wij bieden vervoer aan van enveloppes, briefwisseling of documenten, transporten van pakketten, nationale of internationale koeriersdiensten en projecten op maat. U kan ons gerust contacteren voor verdere info.

Vervoer van enveloppes / brieven / documenten

Enveloppes of documenten worden discreet vervoerd. Wij kunnen bij de klant / tussenstop eventueel wachten op documenten die enkel maar een handtekening nodig hebben, zodat ze op aanvraag direct terug naar de opdrachtgever gebracht worden. Transport van documenten gebeurt steeds zonder tussenstop, tenzij dit wordt aangevraagd!