Vraag gerust een offerte aan!

Welkom bij Multi-Trans!

Als vooruitstrevend bedrijf richten wij ons op substantiële groei en service op maat!

WAREHOUSING

Wilt u zich met uw bedrijf focussen op uw kerntaken en tegelijkertijd snel en accuraat reageren op de vragen van uw klanten en markt?

Bij Multi trans kan u terecht voor de warehousingformule die het best past bij uw bedrijf en uw klanten. Zo kan de volledige fysieke en administratieve afhandeling voor inslag, opslag, behandeling en uitslag van uw goederen worden verzorgd.

Wanneer onze warehousingdiensten gekoppeld worden aan transport of distributie bij Multi trans, dan geniet u van alle voordelen die het werken met een enkele logistieke partner biedt:

  • één aanspreekpunt voor alle logistieke processen;
  • snelheid in communicatie en uitvoering;
  • integrale digitale opvolging van alle goederen, van afhaling over voorraad tot levering;
  • dezelfde kwaliteitsstandaard in alle onderdelen van het logistieke proces;

Colli, paletten,kwetsbare producten of ADR-goederen, alles wordt met de grootste zorg opgeslagen, behandeld en klaargemaakt voor uitgaand transport. Al onze medewerkers zijn goed getraind, flexibel en betrokken bij de wensen van onze klanten. De warehouses zelf hebben alle moderne faciliteiten: Ons Magazijn is voorzien van een  Warehouse Management System.

MONSTEROPSLAG FACILITEITEN

Onze Firma is bevoegd tot de opslag van zowel gevaarlijke en niet-gevaarlijke chemische substanties, inclusief ontvlambare, giftige of corrosieve producten en zijn uitgerust met herconditionerings-, verpakkings- en etiketteringsfaciliteiten.

Onze diensten omvatten een op maat gemaakt slim inventarissysteem dat ervoor zorgt dat de inventaris altijd maximaal is, wat betekent dat de voorraad monsters nooit op is en dat monsterafval (dat weggeworpen moet worden) tot een minimum beperkt is op de vervaldatum. Producten kunnen ook opgeslagen worden onder specifieke omstandigheden, zoals onder stikstof, in een omgeving met temperatuurregeling, gekoeld of verwarmd.

PICK & PACK DIENSTEN

Multi-trans biedt ook ‘pick and pack-diensten’ aan. Monsters worden op locatie van de klant verzameld en vervoerd naar onze locatie waar de monsters correct verpakt, gedocumenteerd en gedistribueerd worden.

SAMPLE MANAGEMENT

Onze werknemers krijgen regelmatig training om op de hoogte te blijven van de snel veranderende transportwetgeving. Zij zorgen dat alle verzendingen verpakt, geëtiketteerd en gedocumenteerd worden in conformiteit met de toepasbare transportregels. Wij zorgen ervoor dat uw monsterorders soepel uitgevoerd worden, met snelle levertijden. De overgrote meerderheid van monsters worden binnen één werkdag vezonden. Tijdens het gehele verzendproces zijn de traceringsgegevens en de leveringsdetails beschikbaar.

Ontdek hoe u met het outsourcen van uw monstermanagement aan Multi trans kunt voldoen aan alle noden en wensen die u aan monsters stelt en veel geld kunt besparen.